Vakkundige schoonmaak, gevelreiniging en glasbewassing in Arnhem en omgeving Gelderland

Voor een fris en glashelder resultaat

Schoonmaakonderhoud en glasbewassing zijn vakmanschap. Een vakmanschap waar wij ons door de jaren heen in hebben gespecialiseerd. Als u een schoonmaker of glazenwasser zoekt in de omgeving van Arnhem, kijk dan wat JP Cleaningservice voor u kan doen. Dankzij ons heeft u brandschone gevels, panden en ramen.

Glasbewassing

De glazenwassers van JP Cleaningservice optimaliseren uw zicht en voorkomen schade en slijtage aan de ruiten. Al onze verschillende vormen van glasbewassing zorgen ervoor dat uw gebouw weer gaat blinken. 


Waar de traditionele wijze van glasbewassing met gebruik van de ladder door bijvoorbeeld grote hoogte niet toereikend is, maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Hierbij wordt water geleid door een lange steel. In het (osmose)water zit geen kalk of mineralen, waardoor de ramen streeploos en vlekvrij opdrogen. Door de reinigende eigenschappen van osmosewater, maken we bij telescopische glasbewassing geen gebruik van schoonmaakmiddelen. Dit is dus een zeer milieuvriendelijke optie. Ook hoeft ons personeel niet op een ladder te staan, wat het werk veiliger en minder arbeidsintensief maakt. Dit zorgt voor een flinke kostenbesparing. Telescopische glasbewassing is inzetbaar voor glas, gevelbeplatingen, kozijnen, zonweringen en gevelreclame.


Als de steel van de telescopische glasbewassing niet ver genoeg reikt, stappen we over op de hoogwerker. Onbereikbare ramen worden op deze manier bereikbaar. Ook wanneer het glazenwassen handwerk vereist, zetten wij de hoogwerker in.

Gevelbehandeling

Gevelreiniging

Bij reiniging letten wij als eerste op de steensoort; denk aan baksteen, kalkzand, beton of natuursteen. Na het vaststellen van de verontreinigingsoorzaak, starten we met de schoonmaak. Er zijn diverse methodes om de gevel te reinigen. De meest voorkomende methode is de heet-watertechniek in combinatie met hogedrukreiniging. Daarnaast kunnen we met hoge druk zandstralen, wat voor mooie resultaten zorgt.

Graffiti

Voor het reinigen van graffiti is veel kennis en ervaring nodig. Op wat voor ondergrond heeft de graffiti zich gehecht? Welke reinigingsproducten mogen en kunnen worden gebruikt? JP Cleaningservice verzorgt deze reiniging graag voor u. Na de schoonmaak is het mogelijk een anti-graffiticoating aan te brengen. Zo is eventuele nieuwe bevuiling makkelijk te verwijderen. Bekijk onze film over graffiti.

Anti-graffiticoating - Articoat

Articoat beschermt tegen aanhechting van graffiti en posters. Het is een milieuvriendelijk middel. Mochten de muren na aanbrengen van de coating worden bedekt met graffiti en posters, dan is het aanbrengen van warm water onder hoge druk genoeg om het aangetaste oppervlak te reinigen.

Gevelbescherming

Wij kunnen uw gevel duurzaam beschermen. Zo is het mogelijk een waterafstotende coatinglaag aan te brengen. Daarnaast kunnen we impregneren. Dit is een gespecialiseerde gevelbehandeling met dieptewerking, waardoor er geen vocht meer in de gevel kan trekken. Zo zijn schimmeloverlast, witte vlekken, vorstschade en alg- en mosvorming verleden tijd. Een gevelbeschermende behandeling vertraagt het vervuilingsproces en heeft een isolerende werking zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.

Vraag een gevelbehandeling aan
Schoonmaakonderhoud Arnhem

Schoonmaakonderhoud

Wij verzekeren u van een schone en frisse werk- en woonomgeving in Arnhem en omstreken. Meestal verzorgen wij de schoonmaak na kantoortijd. Zo blijft de overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt. In overleg kunnen we uiteraard ook tijdens kantoortijden schoonmaken. Voor goede communicatie tussen u als klant en onze medewerkers, maken we gebruik van een logboek. Hierin worden aandachtspunten, afspraken en controles bijgehouden. Naast het logboek zullen we regelmatig contact met u opnemen om de stand van zaken met u door te nemen.

Vraag een offerte aan

Reparatie en reiniging van dakpannen en dakgoten

Daken worden blootgesteld aan de groei van micro-organismes, zoals mos, algen en schimmels, die uw pand kunnen beschadigen. In ons onderhoud verwijderen we deze en helpen we de aangroei van nieuwe organismes voorkomen. Ook dakgoten raken vervuild en vaak wordt daar te laat iets aan gedaan. Dit resulteert in schade en prijzige reparaties. Laat dakpannen en dakgoten daarom voortijdig door JP Cleaningservice schoonmaken.

Anti-spinbehandeling

Heeft u last van een spinnenplaag? Met Anti-Spin weert u deze insecten op een diervriendelijke manier. Anti-Spin is 100% biologisch afbreekbaar en voorkomt de aanwezigheid van insecten en de verontreiniging die ze veroorzaken. Het product bevat algen, kruidenextracten en etherische oliën. De geuren en bestanddelen zijn niet aantrekkelijk voor de insecten en spinnen, waardoor de beesten zich dan ook zullen gaan nestelen op andere plekken.


Met Anti-Spin voorkomt u overlast van spinnenwebben en spinnen. Het heeft een werkingsduur van ongeveer zes maanden.

Hoe gaan wij te werk:

Met een zachte borstel of ragebol maken we de oppervlaktes vrij van spinnen, hun nesten en webben. Hierna behandelen we de plek met Anti-Spin. Dit is de droogmethode. Voordat we Anti-Spin spuiten kunnen we de oppervlaktes een dieptereiniging geven met water. Dit wordt ook wel de natmethode genoemd. 

U kunt bij JP Cleaningservice kiezen voor een losse behandelingen of een abonnement. Hierbij krijgt u 2 behandelingen per jaar, medio maart en september. Met het abonnement geniet u 10% prijsvoordeel ten opzichte van een losse behandeling.
Moeten meerdere woningen gereinigd worden, bijvoorbeeld voor een VvE? Dan krijgt u extra korting.

Heeft u overlast van spinnen?
Schilderwerken Arnhem

Schilderwerken

Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien; het is ook belangrijk voor het behoud van uw pand. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien nodig, repareren we de ondergrond voor we beginnen met de verfklus. JP Cleaningservice stelt een duidelijke prijsopgave voor u op. Daarnaast bieden we u een onderhoudsplan aan. Zo bent u er zeker van dat het schilderwerk mooi blijft en dat reparaties niet nodig zijn.


Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met de beste materialen voor zowel bedrijven als particulieren.

Telescopische glasbewassing

Overige diensten

Omdat wij over alle nodige schoonmaakapparatuur beschikken, bieden wij ook de volgende diensten aan:

  • Schoorsteen vegen en renovatie
  • Hogedrukreiniging
  • Complete bouwoplevering
  • Vloeronderhoud
  • Terrasreiniging
  • Wespenbestrijding
Wilt u een aanvraag doen voor een dienst die hier niet vermeld staat? Schroom dan niet contact met JP Cleaningservice in Arnhem op te nemen. We kijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn.